AAROMROEP en ZOEKLICHT.

De medewerkers van ‘De Aaromroep’ zorgen wekelijks voor de uitzending van de kerkdiensten. Daarnaast is er iedere woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur het verzoekplatenprogramma ‘Zoeklicht’. Aanvragen hiervoor kunnen worden ingediend via de formulieren, welke in het portaal van de kerk zijn te vinden, of telefonisch 0172-603161 of via de mail: zoeklicht@hervormdegemeenteteraar.nl

Als het bezoeken van de kerkdiensten voor u, door welke oorzaak dan ook, niet of moeilijk mogelijk is, neem dan gerust contact op met uw wijkouderling of wijkdiaken voor een aansluiting op de kerkomroep of een van de andere mogelijkheden om de diensten thuis mee te beleven.

Voorts kunt u voor algemene informatie aangaande ‘De Aaromroep’ terecht bij de voorzitter de heer P. Roos, tel. 602253.

Via de website www.hervormdegemeenteteraar.nl. kunt u buttons aanklikken van Kerkomroep of  You Tube.  Via beide verbindingen kunt u live meeluisteren en/of  meekijken met de kerkdiensten. Na de gehouden dienst kunt u de uitzending op De Kerkomroep direct terugluisteren. Bij de  uitgezonden dienst via You Tube  kan dat via de site van de kerk pas de volgende dag. Voor eerder terugkijken moet u naar de internetsite van  You Tube en dan zoeken op: live stream NH kerk Ter Aar.