Welkom bij de WJJ.

 

(Foto’s DISCO – en BINGO avond  WJJ  zie ‘ Foto ‘ site)

 

3e kwartaal 2020.

Beste leerlingen van groep 4, 5, 6 en 7,

 

De scholen zijn weer begonnen, dus dat betekent dat de WJJ-club binnenkort ook van start gaat! WJJ staat voor Werkgroep Jeugd en Jongeren. Deze club wordt georganiseerd door de Gereformeerde en Hervormde Kerk van Ter Aar. Als jij in groep 4, 5, 6 of 7 zit kun je meedoen aan de WJJ door naar de clubavonden te komen.

 

Wat we doen op een clubavond is heel wisselend. We beginnen de avond met een gebed en een stukje lezen uit de Bijbel. Verder kun je denken aan spelletjes, knutselen, quizzen… Ook hebben we ieder jaar een spetterende disco-avond, een bingo en levend stratego. Het seizoen wordt afgesloten met een superleuke slotdag, waarbij het elk jaar weer een verrassing is, waar we heen gaan.

 

Op welke avond de club gaat plaatsvinden is nog niet bekend, maar ben je enthousiast om op de WJJ-clubavonden te komen, geef je dan gewoon alvast op! We starten dit jaar met een spetterend frietfestijn! Eén avond in de twee weken een clubavond. Deze avond duurt van 18.30 uur tot 20.00 uur. Dit

vindt plaats in De Ark, tegenover de Hervormde Kerk: Aardamseweg 8 (let op: we zijn dus verhuisd!). De kosten voor een heel seizoen zijn €15,00.

 

Zit jij in groep 4, 5, 6 of 7 en ben je enthousiast geworden? Mail dan zo snel mogelijk de onderstaande gegevens naar wjj.teraar@gmail.com

  • Naam
  • Groep
  • Geboortedatum
  • Adres
  • Telefoonnummer van je ouders

 

Als je nog vragen hebt kun je bij Cora de Hoogd (0172-600642) of

Thamar Esveld (06-25 321 923) terecht.

 

De clubleiding heeft er veel zin in! Jullie ook?! Hopelijk zien we jullie binnenkort op de WJJ!

 

Groetjes van:

Martine, Joke, Arlette, Shannon, Mariëlle, Cora en Thamar

–oo0oo–

2e kwartaal 2020.          

 

In het vorige bericht over de WJJ vermeldden wij u dat we alles zouden vertellen over het spel in het Argonnepark, de slotdag en de spetterende afsluiting in de vorm van een pyamaparty.   Helaas, door decoronacrisis ging alles op slot en zo ook de genoemde activiteiten. Wat een domper en wat jammer voor de kinderen en de leiding, die zich hier zo op hadden verheugd. Via een brief  hebben we nog even contact  gezocht met alle kinderen, waarbij ze een foto ontvingen, waar ze zelf opstonden. Deze foto zat in een fotolijstje, die zij op de laatste clubavond zelf hadden versierd. Met de kinderen hebben we afgesproken dat alles wat we gemist hebben, doorgeschoven wordt naar het volgende seizoen, waarbij we de eerste avond spetterend van start gaan. We hopen natuurlijk op heel veel aanmeldingen en reken maar dat we er dan een extra leuke tijd van gaan maken!! De kinderen, die na de zomervakantie naar groep 8 gaan, zijn dan te oud voor de WJJ en wij hopen hen terug te zien op de Crosspro. We wensen alle kinderen een hele fijne zomervakantie en heel graag tot ziens in het nieuwe seizoen.

               Een spetterende start!!

Hartelijke groeten van Arlette, Martine, Joke, Shannon, Mariëlle, Thamar en Cora

*****

1e kwartaal 2020.

Het is alweer even geleden, maar op maandag 16 december vierden we met elkaar het Kerstfeest. En het werd een heel bijzonder feest, wat de kinderen niet snel meer zullen vergeten. Bijna heel Ter Aar zat die avond zonder stroom en zo ook de Aarkant. Er was geen licht en geen verwarming, maar in allerijl werd er besloten om dit prachtige feest gewoon door te laten gaan, heel knus in één ruimte, bij kaarslicht. Meneer Stegeman, de opa van Jiska, heeft ons fantastisch geholpen om in het halfdonker alles klaar te zetten en er een prachtig versierde kerstruimte van te maken. Zelfs de paaskaars uit de kerk mochten we gebruiken als verlichting. De vader van Noortje en Carlijn kwam een kacheltje en een aggregaat brengen en het feest kon beginnen. De kinderen waren op hun best gekleed (al hielden sommigen lange tijd hun jas aan vanwege de kou) en er werd gesmuld van de vele lekkernijen die iedereen had meegenomen. Na het eten konden de kinderen allemaal meespelen in een kersttoneelstuk, geregeld door Arlette. Er waren genoeg verkleedkleren voor Jozef en Maria, de herders, de koningen, de schapen, enz. en zo maakte iedereen deel uit van het prachtige kerstverhaal. Inmiddels was de stroomstoring verholpen en konden we de avond toch nog een beetje warm afsluiten en gingen de kinderen met een eigen grote glazen kerstbeker weer huiswaarts.

 

De gewone clubavonden verlopen gezellig met spellen en knutsels en inmiddels is ook de jaarlijkse bingo met de opa’s en oma’s geweest. Het was prachtig om te zien hoe fanatiek iedereen was en aan het einde van de avond ging iedereen met een mooie prijs naar huis. Inmiddels zijn we bezig met de voorbereiding voor Levend Stratego in het Argonnepark, de groep 7 kinderen gaan nog een avond meekijken met de Crosspro, we gaan nog een dagje uit en we sluiten het seizoen op 6 april af met een hele coole pyamaparty. De volgende keer gaan we u daar alles over vertellen.

 

Hartelijke groeten van Arlette, Martine, Joke, Shannon, Mariëlle, Thamar en Cora

–oo0oo–

4e kwartaal 2019.

Welkom bij de WJJ.

Op maandagavond 7 oktober zijn we gestart met de WJJ-club met een groep van 17 enthousiaste kinderen en nog enthousiastere leiding! Er is in de tussentijd al heel wat geknutseld en spellen gespeeld. Het spannendste spel was Sirkelslag. Dit online spel speelden we op een vrijdagavond, tegelijkertijd met 340 (!) clubs door heel Nederland. De presentator vertelde ons het verhaal van Daniël en tijdens dit verhaal moesten er allerlei opdrachten worden gedaan en werden de kinderen in 2 groepen verdeeld. Tijdens de eerste opdracht moesten de kinderen geblinddoekt allerlei dingen proeven, zoals een dropje, spekje, paprika, tomaat, rauwe ui, pepermuntje en natuurlijk moesten ze raden wat het was. Een jury hield de scores bij. Vervolgens moest er een standbeeld worden geknutseld van minimaal 50 cm. hoog en deze moest na afloop zo vaak als mogelijk omgegooid worden met een tennisbal, op een afstand van 5 meter. De namen van de 3 vrienden van Daniël moesten geraden worden d.m.v. het oplossen van een rebus, er moest een spel gespeeld worden met een pion en het oplossen van sommen en er moest een collage gemaakt worden met positieve knipsels uit tijdschriften. Deze laatste moesten we opsturen naar het JOP (organisator Sirkelslag), waarna deze beoordeeld is. Tezamen met de punten van de jury, die o.a. gelet heeft op snelheid, samenwerking en netheid zijn we geëindigd op plek 262 en 326. Helaas geen Sirkelslag-beker gewonnen, maar wat een leuke en spannende avond hebben we gehad!! Hopelijk volgend jaar weer.

 

Het sinterklaasfeest wordt gevierd en de voorbereidingen voor het kerstfeest zijn in volle gang. De volgende keer gaat u  horen hoe dit feest is verlopen.

 

Wij, en dat zijn Arlette, Martine, Joke, Shannon, Mariëlle, Thamar en Cora, wensen u alvast gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2020!

 

 

 

–oo0oo–

 

DERDE KWARTAAL 2019. 

 

Binnenkort gaat de club weer van start! De school is weer begonnen en dat betekent dat er ook weer heel veel kinderen staan te trappelen om naar de club te mogen.

Wie in groep 5, 6 of 7 zit, kan een seizoen meedoen, door naar de clubavonden te komen. Dit jaar draaien we net als vorig jaar een keer in de 2 weken. De tijd is ook hetzelfde gebleven: we beginnen om 18.30 u. en eindigen om 20.00 uur. De plaats is in ‘de Aarkant‘ (naast de Gereformeerde Kerk). Welke avond het wordt is nog niet bekend,  maar je kunt je gewoon opgeven.

De invulling van de clubavond bestaat uit spelletjes, knutselen, quizzen, praten met elkaar, misschien een keer disco, of bingo. Elke keer beginnen en eindigen we met een gebed of een stukje uit de bijbel.

We vieren natuurlijk ook Sinterklaas en Kerstmis met de groep. Het seizoen wordt elk jaar afgesloten met een gezellig uitje met alle groepen bij elkaar.

Wil jij dit jaar ook (weer) meedoen? Geef je op bij Cora de Hoogd of Thamar Esveld. Je krijgt dan een lijstje met alle avonden dat we club draaien.

De kosten zijn voor een heel seizoen: € 15,00. Dit moet je dan de eerste clubavond meenemen.
Als je nog vragen hebt kun je bij Cora (de Hoogd: 0172-600642) of Thamar (Esveld: 0625321923) terecht.

 

We hopen natuurlijk op een grote opkomst met veel kinderen, maar zouden daarnaast nog wel wat extra handen kunnen gebruiken. Dus nog even een dringende oproep: wie wil de leiding komend seizoen komen versterken? Het is maar 1x in de 2 weken voor anderhalf uur en rond de Pasen zijn we alweer klaar. Het is echt heel leuk en dankbaar werk en we zouden heel erg blij zijn met wat extra hulp!

 

Graag tot ziens of horens! De clubleiding

–oo0oo–

Tweede kwartaal 2019.

 

Het WJJ-seizoen ligt alweer een poosje achter ons. Maar wat hebben we het leuk gehad! De laatste clubavond was druk bezet met alle kinderen met opa’s, oma’s en een enkele ouder. Er werd fanatiek bingo gespeeld met elkaar en uiteindelijk ging iedereen met een mooie prijs naar huis.

En dan natuurlijk de uitsmijter van het clubseizoen: de Slotdag. En deze keer gingen we naar Drievliet. Belangrijke sportwedstrijden werden ervoor aan de kant gezet, want een dagje Drievliet met de WJJ moet je natuurlijk niet laten schieten. We verzamelden bij het Dorpshuis en toen iedereen was voorzien van het bekende blauwe WJJ-shirt, konden we vertrekken. Al toeterend reden we met 5 volgeladen auto’s met kinderen Ter Aar uit. Aangekomen werden we al verwelkomd met een eigen verzamelplek, waar we alle tassen kwijt konden en altijd iemand van de leiding aanwezig was. Na het maken van groepjes rende iedereen het park in om over de kop te gaan in de Formule X, met een mijnwagon van 20 mtr. hoog met 60 km. per uur naar beneden te razen in de kopermijn, lekker te zweven in de zweefmolen of zich nat te laten spetteren in de wildwaterbaan van de Jungle River. Voor iedereen was er wel wat leuks te beleven en vooral de patatjes met frikandel of kroket liet een ieder zich goed smaken. Veel te snel was de tijd alweer aangebroken dat we naar huis moesten vertrekken en al toeterend kwamen we moe, maar voldaan, Ter Aar weer binnenrijden, waar alle ouders ons al stonden op te wachten. Het was een prachtige dag om het clubjaar mee af te sluiten en we hopen op minstens zo’n mooi seizoen na de grote vakantie.

 

Hartelijke groeten van Arlette, Shannon, Martine, Joke, Thamar en Cora

 

*****

 

Eerste kwartaal 2019.

Het is alweer even geleden, maar op maandag 17 december vierden we met elkaar het Kerstfeest. De ruimtes in de Aarkant waren prachtig versierd, we ontvingen de kinderen met (kinder)champagne en we mochten de kinderen vertellen dat God zoveel van ons houdt, dat hij zijn enige zoon De Here Jezus naar de aarde heeft gestuurd om ons te redden. We  zongen kerstliederen (a capella),  smulden van de vele lekkernijen, die iedereen had meegenomen en we luisterden naar het superspannende kerstverhaal “Wolven in de Kerstnacht”. Aan het einde van het feest gingen de kinderen naar huis met hun zelf geknutselde kerstlichtje met een presentje.  Het was een prachtig feest! Na de kerstvakantie is er op de clubavonden weer druk geknutseld en zijn er spellen gespeeld en op maandagavond 18 februari hadden we de jaarlijkse disco-avond. Het thema was: COOL. Iedereen kwam  supercool gekleed naar het feest. Mutsen, sjaals en handschoenen waren uit de kast getrokken, prachtige creaties kwamen voorbij en zelfs een hele delegatie uit de disneyfilm  “Frozen”  hadden we over de vloer.  Onze bekende discjockeys Pieter en Matthias zorgden voor supercoole muziek, zodat al snel de voetjes van de vloer gingen. Tussendoor werd er gesmuld van de chips en de frisdrank en deden we nog een hele coole muziekbingo, waarbij er leuke prijzen te winnen waren. Jiska en Noortje deden nog een spontaan optreden en toen was het coole feest helaas alweer afgelopen en werden de moe gedanste kinderen  opgehaald door hun ouders. Na de voorjaarsvakantie hebben de kinderen op de clubavond onder leiding van Wilma v.d. Ster kabouters geschilderd op boomstammetjes. Ze hebben hier een zelfgemaakt kaartje aan bevestigd en al deze kabouters worden geplaatst in het Argonnepark. Dus we raden u aan om binnenkort een wandeling te maken door het Argonnepark en dan kunt u ze daar allemaal gaan bewonderen. Binnenkort gaan we nog een avond bingo spelen met mooie prijzen, de groep 8 kinderen gaan nog een avond meekijken met de Crosspro en  daarna gaan we het seizoen alweer afsluiten met het jaarlijkse dagje uit. De volgende keer gaan we u daar alles over vertellen!

Hartelijke groeten van Arlette, Shannon, Martine, Joke, Thamar en Cora

*****

Algemene informatie WJJ:

Voor wie de club nog niet kent: de WJJ-club staat voor Werkgroep Jeugd en Jongeren, en wordt georganiseerd door de Hervormde Kerk en de Gereformeerde Kerk van Ter Aar.

Wie in groep 5, 6, 7 of  8 zit kan meedoen, door naar de clubavonden te komen.
De clubavond is 1x in de twee weken, van 18.30 tot 20.00 uur.  De plaats is in ‘de Aarkant‘ (naast de Gereformeerde Kerk).

De invulling van de clubavond bestaat uit spelletjes, knutselen, quizzen, praten met elkaar, misschien een keer disco, of bingo. Elke keer beginnen en eindigen we met een gebed of een stukje uit de bijbel.

We vieren natuurlijk ook Sinterklaas en Kerstmis met de groep. Het seizoen wordt elk jaar afgesloten met een gezellig uitje met alle groepen bij elkaar.

Ben je enthousiast geworden en heb je je nog niet opgegeven of ken je iemand die graag naar de club wil komen, geef je dan op bij Cora de Hoogd (tel. 0172-600642) of Thamar Esveld (0625321923).  Dan krijg je een uitnodiging met daarbij een lijstje met alle avonden dat we club draaien.

De kosten zijn voor een heel seizoen: € 15,00.

Als je nog vragen hebt: bel Cora of Thamar.

Hopelijk tot ziens!!

–oo0oo–

4e kwartaal 2018.

Op maandagavond 1 oktober zijn we gestart met de WJJ-club met een groep van 22 enthousiaste kinderen en nog enthousiastere leiding! Er zijn in de tussentijd al heel wat knutsels gedaan en spellen gespeeld. Het spannendste spel was Sirkelslag. Dit online spel speelden we op een vrijdagavond, tegelijkertijd met nog veel meer clubs door heel Nederland. De presentator vertelde ons het verhaal van Mozes en tijdens dit verhaal moesten er allerlei opdrachten worden gedaan. Er moest een mandje van plastic gemaakt worden met een kindje van WC-rollen en deze moest natuurlijk blijven drijven. Er moesten telefonisch sponsors worden gezocht voor suikerklontjes (50 ct. per klontje) en hier moest een zo groot mogelijke piramide van worden gebouwd. Heel spannend was het in de brand steken van handgel (ga dit thuis niet nadoen!), om het na het uitblazen vast te durven pakken. Er was een estafetterace om de 10 plagen te verzamelen en in de goede volgorde te leggen. En als laatste moest er een liedje gemaakt worden met een dansje en werd dit opgevoerd voor de ouders. En dit alles onder tijdsdruk en een echte jury, die punten gaf voor de snelheid, netheid en samenwerking. Wat een spannende avond!! Maar wat was het leuk! Nu maar afwachten of we als WJJ de Sirkelslag-beker in de wacht hebben gesleept. De kinderen hebben in ieder geval met hun suikerklontjes wel een prachtig bedrag opgehaald voor de actie “Geef hoop aan kinderen op de vlucht” (kerstcampagne van Kerk in Actie). Prachtig om met elkaar letterlijk in actie te zijn om kinderen wereldwijd een betere toekomst te kunnen geven. Het sinterklaasfeest wordt gevierd en de voorbereidingen voor het kerstfeest zijn in volle gang. De volgende keer gaat u  horen hoe dit feest is verlopen.

Wij, en dat zijn Arlette, Martine, Joke, Shannon, Thamar en Cora, wensen u alvast gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2019!

*****

De laatste clubavond was op 26 maart en deze avond was een speciale avond: we hielden een grootse bingo, samen met een aantal opa’s en oma’s. Omdat de ruimte beperkt is, konden we niet van iedereen de opa’s en oma’s uitnodigen, maar er waren er meer dan gedacht. Het was een gezellige boel met hele fanatieke kinderen, maar nog fanatiekere opa’s en oma’s. En er waren prachtige prijzen te winnen. Aan het einde  van de avond gingen in ieder geval alle kinderen met een prijsje naar huis.

De kinderen uit groep 8 kregen een uitnodiging van de Crosspro om daar een keertje op zondagavond mee te draaien. Met een mooi groepje kinderen hebben we dat gedaan en ze waren allemaal enthousiast. Nu maar hopen dat ze na de grote vakantie allemaal naar de Crosspro gaan.

De slotdag was dit jaar op zaterdag 7 april. De laatste jaren gaan we om en om naar Drievliet en Duinrell. Dit, omdat de afstand goed te doen is en omdat we weten dat het altijd weer een succes is bij de kinderen. Nu was Duinrell weer aan de beurt. Het weer zat mee, de kinderen waren in de auto al erg enthousiast (waar wil jij in? Wat vind jij eng? Ik ga wel 10 x in de Falcon!), en alles verliep zoals we het altijd graag zien, met als enige ‘calamiteit’ een nat pak door de splash. En dat was niet alleen een kind, maar ook een van onze leiding, en een zonnetje om op te drogen, dus prima! De kinderen waren erg sociaal naar elkaar toe, niemand liep er alleen rond. Dit jaar had ons uitje wel een extra feestelijk tintje, en niet alleen omdat de WJJ dit jaar 40 jaar (!) bestaat. Er zijn namelijk een paar enthousiaste mensen geweest, waaronder leiding van de WJJ, die een leuke actie bedachten: Koek en Zopie verkopen op de Langeraarse Plassen tijdens ons enige schaatsweekend deze winter. Er is bij elkaar aardig wat opgehaald, en een deel van de opbrengst was bestemd voor een lunch voor de kinderen tijdens het uitje. Dat was natuurlijk een feestje, met de hele groep op een
(bijna privé-)terras lekker aan de patat!

Al met al een geslaagde afsluiting,  speciaal voor Jolanda, die na 10 jaar in het bestuur te hebben gezeten, nu hiermee is gestopt.  Gelukkig wordt haar taak overgenomen door Thamar Esveld, die al eerder leiding is geweest. Maar natuurlijk kunnen we altijd mensen gebruiken als leiding, vele handen maken licht werk!
Lijkt het u of jou leuk om op een creatieve manier met kinderen (groep 5 t/m 8) bezig te zijn met het geloof, maar zijn er nog vragen over het hoe en wat? Bel of mail gerust, of spreek me eens aan. Wie weet, is het een nieuwe uitdaging?? Cora de Hoogd, 0172-600642 (cora@technofarm.nl)

Iedereen een fijne zomer gewenst en de hartelijke groeten van Arlette, Andy, Martine, Joke, Shannon, Thamar, Jolanda en Cora

–oo0oo–

Disco WJJ met als thema:  WJJ 40 jaar: Feest!!

Op maandagavond 5 maart j.l. hadden we de jaarlijkse disco-avond. Het thema was: 40 JAAR WJJ, FEEST!! En een feest was het. Direct aan het begin van de avond gingen de voetjes al van de vloer, de leiding en bestuur hadden zich flink uitgedost, maar ook de kinderen zagen er feestelijk uit. Onze

ervaren discjockeys Pieter en Matthias zorgden voor knalgoeie muziek en natuurlijk ontbraken de cola en de chips niet. We hebben de verjaardag van Stijn gevierd en kinderen mochten optreden, waarbij er aan het einde van de avond de prijsuitreiking was. Anne, Jiska en Jiska hadden het beste optreden met het nummer Okido, dus kregen alle drie een medaille met een zak snoep. Thijs was het mooiste verkleed, samen met Joke van de leiding. Ook zij kregen een medai

lle met een zak snoep. De dames van het bestuur werden ook nog even in het zonnetje gezet met een prachtig versierde kaart met alle namen van de kinderen. Met spekkies en een uitnodiging voor de slotdag gingen de kinderen moe gedanst naar huis.

(Meer foto’s? Zie ‘Foto’s  – WJJ Disco , 5 maart 2018‘)

–oo0oo–

Op 2 oktober zijn we gestart met de WJJ met een groep van 26 enthousiaste kinderen en nog enthousiastere leiding! Er zijn in de tussentijd al heel wat knutsels gedaan en spellen gespeeld. Er zijn herfststukjes gemaakt, armbandjes geknutseld, koeken met marsepein versierd, grote kleurplaten gekleurd, kijkdozen voor de kerst geknutseld, nachtwacht gespeeld en nog veel meer. En natuurlijk is het Sinterklaasfeest  met elkaar gevierd. Er is genoten van de pepernoten en chocomel en de prachtigste surprises waren gemaakt. Wat een plezier hebben de kinderen gehad! En nu zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstviering. Het wordt weer een Amerikaanse Kerstparty, waarbij iedereen wat mee mag nemen, zodat we één groot buffet hebben, om straks van te smullen. En waarbij ook het kerstverhaal, het kerstevangelie en de liederen natuurlijk niet zullen ontbreken. Maar daar hoort u de volgende keer meer over.

Wij, en dat zijn Arlette, Andy, Martine, Joke, Shannon, Thamar, Jolanda en Cora, wensen u alvast gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2018!

–oo0oo–

Waar staat de WJJ voor!!!

De afkorting WJJ staat voor Werkgroep Jeugd en Jongeren en is een initiatief van de Hervormde en de Gereformeerde Kerk van Ter Aar. Het is een gezellige club voor kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool. Iedere week is er een aparte clubavond voor de kinderen uit groep 5 en 6 en een aparte avond voor de kinderen uit groep 7 en 8 en de club wordt gehouden in de “Aarkant”, naast de Gereformeerde Kerk. We doen dan spelletjes met elkaar, maken leuke knutsels, spelen spannende quizzen, gekke spelletjes en soms wordt er zelfs geswingd tijdens een disco of playbackshow.

Kortom: de club is gewoon hartstikke leuk!

Elke clubavond beginnen we met het lezen van een bijbelverhaal of overdenking en vouwen we onze handen om de Here God om Zijn zegen te vragen. Op die momenten staan we stil bij Jezus en de belangrijke boodschap die Hij voor ons heeft. Ook vieren we met elkaar Sinterklaas en ons jaarlijkse Kerstfeest is altijd weer een mooie viering. Ieder clubseizoen wordt rond de Pasen afgesloten met een spetterend dagje uit.

De clubavonden zijn van 18.30 20.00 uur. 

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen: bel dan met Jolanda Braam (602627) of met Cora de Hoogd (600642). 

–oo0oo–

Wie in groep 5, 6, 7 of 8 zit, kan een seizoen meedoen, door naar de clubavonden te komen. De clubavond is 1x in de twee weken, van 18.30 tot 20.00 uur. De plaats is in ‘de Aarkant‘ (naast de Gereformeerde Kerk).

De invulling van de clubavond bestaat uit spelletjes, knutselen, quizzen, praten met elkaar, misschien een keer disco, of bingo. Elke keer beginnen en eindigen we met een gebed of een stukje uit de bijbel.

We vieren natuurlijk ook Sinterklaas en Kerstmis met de groep. Het seizoen wordt elk jaar afgesloten met een gezellig uitje met alle groepen bij elkaar.

Ben je enthousiast geworden en heb je je nog niet opgegeven of ken je iemand die graag naar de club wil komen, geef je dan op bij Cora de Hoogd (tel. 0172-600642). Dan krijg je een uitnodiging met daarbij een lijstje met alle avonden dat we club draaien.

De kosten zijn voor een heel seizoen: € 15,00. Als je nog vragen hebt: bel Cora de Hoogd.

Hopelijk tot ziens!!

–oo0oo–

 

Vul een zoekwoord in en druk enter