HERVORMDE GEMEENTE

TER AAR

Bezoek kerkdiensten

Coronamaatregelen

Op de laatste persconferentie is bekendgemaakt dat in Nederland per 25 februari 2022 nagenoeg alle beperkende coronamaatregelen komen te  vervallen.

Ook voor kerkdiensten gelden sindsdien geen beperkingen meer. Daar zijn we heel blij mee en dankbaar voor. Vanaf nu kunnen de kapstokken weer worden gebruikt, zijn alle zitplaatsen weer vrij beschikbaar, zijn de collectes weer tijdens de dienst en verlaten we de kerk weer als vanouds. Voor hen die de 1,5 mtr. afstand nog op prijs stellen zijn voorin de kerk enkele banken gereserveerd waar dat mogelijk is.

We sluiten ons graag aan bij de woorden van ds. Batenburg, de preses van de PKN:

“Door veel mensen is hier lange tijd naar uitgekeken. De kerk is niet alleen de plek waar we God ontmoeten, maar ook elkaar. De geloofsgemeenschap is essentieel voor ons geloofsleven.”

Laten we elkaar weer vele keren mogen ontmoeten in de kerk rond de diensten en bij de overige  kerkelijke activiteiten die allemaal weer mogelijk zijn.