SPULLETJESMARKT zaterdag 25 mei!!

Zaterdag 25 mei is er de volgende ‘markt’, wederom:  in -en achter ‘de Ark’.  (Tegenover de Hervormde Kerk)

Ter info: de spulletjesmarkt van 11 mei heeft het mooie bedrag van  € 1104,25  opgebracht!!

Regelmatig is er nieuwe aanvoer van diverse producten op allerlei gebied. Er is altijd een grote verscheidenheid aan prachtige artikelen. Ongetwijfeld zal er ook dit keer iets voor u/jou bij zijn . Dus……altijd waardevol om een kijkje te komen nemen!

De eindopbrengst is, zoals u weet,  voor ‘onderhoud van het kerkgebouw’ en voor ‘diverse goede doelen’.

Mogelijk zal dit het laatste seizoen zijn. Reden: het team van medewerkers raakt aardig ‘gedateerd’ en waarvan voor enkele de ‘houdbaarheidsdatum’ nadert. Ook komt er wel erg veel werk op de schouders van Karel neer, die ook niet meer één van de jongsten is.  Het zou dan ook bijzonder prettig zijn als er enige ‘verjonging’ bij zou komen. Mocht je er iets voor voelen? Weet je welkom. Dan is er nog de prangende vraag: “kan men ook het komende seizoen nog over de opslagruimte aan de Aardamseweg beschikken”? Mocht iemand hiervoor een oplossing weten dan graag even contact opnemen met Karel Snijders (telf. 603043)

De data voor het komende seizoen, rondom ‘de Ark’, zijn:

25 mei – 8 juni – 22 juni (Midzomer) – 6 juli – 20 juli – 3 augustus – 17 augustus – 31 augustus.

Spulletjesmarkt 27 april 2019.

De weersvoorspellingen voor deze dag (Koningsdag) waren bijzonder slecht. Zeker voor het Westelijk deel van ons land. Regen, harde wind en mogelijk …..hagel!!! Niet erg aanlokkelijk voor het bezoeken van ‘markten’.

De wolken vlogen deze ochtend inderdaad met een sneltreinvaart door het luchtruim met af en toe een stukje blauw maar… het eerste uur bleef het gelukkig droog. Echter gedurende diverse dagdelen werd de kwaliteit van de kramen getest op haar kwaliteiten. De vrij stevige wind, afgewisseld met soms fikse regenbuien, rukte en trok aan het tentmateriaal. Gelukkig bleven de kramen, en niet onbelangrijk ‘de koopwaar’, in takt en mocht men zich toch gedurende gehele dag verheugen op een redelijk aantal bezoekers. Dit gezien de opbrengst t.w.:

€ 780,–

Het spreekt vanzelf dat men met dit resultaat toch uiterst tevreden was. Het geeft een ieder van de medewerkers, ondanks de geleden kou, toch een goed gevoel voor ál de geleverde inspanningen.

Spulletjesmarkt 13 april 2019.

Eindelijk! De eerste spulletjesmarkt van dit seizoen is op deze dag weer van start gegaan. Dit keer onder wat minder gunstige omstandigheden, maar ook door verdrietige omstandigheden bij de familie Snijders. Niettemin was men er toch in geslaagd een groot deel van de kramen op te zetten. Het geheel niet zo uitgebreid als wat de regelmatige bezoeker gewend was. Dit door overmacht maar ook door de weersverwachting voor deze dag. De voorspellingen waren erg slecht. De temperatuur zou erg laag zijn, hagel –en sneeuwbuien kon men verwachten. Geen prettig vooruitzicht. Maar alles viel gelukkig mee. Wel een koude Noord- Oostenwind maar…. een strak blauwe hemel! Wat het geheel toch een gezellig aanzien gaf.

Dit keer, vanwege de vermelde verwachtingen –en omstandigheden, geen uitstalling vóór het gebouw van ‘de Ark’, maar wel een fraaie ‘Paasuitstalling’ en ‘zelfgemaakte kaarten’ binnen. Maar achter ‘de Ark’ was de opstelling als vanouds alles weer overzichtelijk uitgestald en gezellig ingericht. De ‘Koffiehoek’  was wél veranderd. Daar is in de winterperiode over nagedacht. Deze ruimte was vergroot en verplaatst waardoor de afdeling ‘Kleding’ beter bereikbaar werd.

Gezien de toeloop hebben velen naar deze dag uitgekeken. Het was n.l. boven verwachting erg druk en daardoor héél gezellig. Niet alleen ‘de standhouders’ hadden het druk maar de bediening in de ‘Koffiehoek’ zij maakten, waarschijnlijk ook door het koude weer, overuren. De kannen met koffie waren niet aan te slepen.

Dat deze dag toch een succes bleek te zijn werd duidelijk aan het eind van de middag. Toen mocht de organisatie aan inkomsten een bedrag noteren groot

1154,–  !!!!!

Het spreekt vanzelf dat men met dit resultaat uiterst tevreden was. Het geeft een ieder van de medewerkers een goed gevoel voor ál de, op deze dag, geleverde inspanningen en niet te vergeten ook voor al die voorbereidende werkzaamheden.