SPULLETJESMARKT zaterdag 13 april!!

SPULLETJESMARKTEN (Nieuw seizoen)!!

Zaterdag 13 april a.s. start deze activiteit weer achter ‘de Ark’. De medewerkers zijn er, na een half jaar rust te hebben gehad, er helemaal klaar voor. Zoals u gewend bent is er weer een grote verscheidenheid aan prachtige artikelen. Er zal ongetwijfeld weer iets voor u bij zijn. Kijken dus!

Ook nu is de eindopbrengst weer voor ‘onderhoud van het kerkgebouw en voor diverse goede doelen’.

Mogelijk zal dit het laatste seizoen zijn. Reden: het team van medewerkers raakt aardig ‘gedateerd’ en waarvan voor enkele de ‘houdbaarheidsdatum’ nadert. Ook komt er wel erg veel werk op de schouders van Karel neer, die ook niet meer één van de jongsten is.  Het zou dan ook bijzonder prettig zijn als er enige ‘verjonging’ bij zou komen. Mocht je er iets voor voelen? Weet je welkom. Dan is er nog de prangende vraag: “kan men ook het komende seizoen nog over de opslagruimte aan de Aardamseweg beschikken”? Mocht iemand hiervoor een oplossing weten dan graag even contact opnemen met Karel Snijders (telf. 603043)

De data voor het komende seizoen, rondom ‘de Ark’, zijn:

13 april – 27 april – 11 mei – 25 mei – 8 juni – 22 juni (Midzomer) – 6 juli – 20 juli – 3 augustus – 17 augustus – 31 augustus.

Alle medewerkers, ook dit seizoen, weer alle succes toegewenst.