Gelegenheidskoor.

Het gelegenheidskoor zingt één keer in de maand, ’s morgens tijdens de kerkdienst, een lied, samen met u, onder begeleiding van de piano.  Dit lied wordt gekozen uit het nieuwe Liedboek 2013 en betreft dan een wat onbekender lied dan de gebruikelijke liederen, die we regelmatig zingen. Eén of twee weken later wordt hetzelfde lied nog een keer gezongen tijdens de kerkdienst. Op deze manier kunnen we als gemeente “ons bekende liederenrepertoire”  op een laagdrempelige manier gaan uitbreiden.

Het nieuwe liedboek bevat  een schat aan prachtige liederen, passend bij verschillende gelegenheden. Als u of jij  graag eens met ons mee wil zingen of piano kunt spelen, dan willen we dit heel graag van u horen. Het zou fijn zijn als het gelegenheidskoor nog wat kan uitbreiden. We zingen elke laatste zondag van de maand en de vrijdagavond daaraan voorafgaand oefenen we in de kerk, begeleid door de piano. En als u  een verzoeknummer heeft, horen we deze ook graag.

Voor vragen en aanmeldingen kunt u Cora de Hoogd benaderen: tel. 600642, cora@technofarm.nl.