Kerkomroep.

Kerkomroep

Allereerst onze excuus dat afgelopen zondagochtend (Zondag 1 november) de kerkdienst thuis niet was mee te luisteren. De overgang naar het nieuwe systeem van luisteren en kijken via De Kerkomroep verloopt niet helemaal vlekkeloos.

Maar vanaf heden zullen alle diensten alleen via “De Kerkomroep” te beluisteren en te bekijken zijn. https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10771

Er wordt dus niet meer via you tube uitgezonden!

De laatste informatie over de uitzendingen zijn te vinden op de site van de kerk . Ook vanaf deze site kunt u afstemmen op de kerkomroep. www.hervormdegemeenteteraar.nl

Voorlopig is het een vast beeld, maar in de komende tijd zullen we dit gaan vervolmaken. We willen dit rustig opbouwen. Het vraagt veel van onze technische mensen, de bediening 2x per zondag en ook van de financiën. Als u ergens bij kunt en wilt helpen, maak het bekend bij de scriba of laat het merken door een extra bijdrage voor dit werk.