Koffiedrinken, ná de dienst, in 2020 ?

Koffie drinken

In de maand december willen we na de zondagse morgendienst steeds met een klein groepje, zo rond de 12 kerkgangers, na de dienst een kopje koffie drinken. Iedere zondagmorgen is er bij aanvang van de dienst een lijst waar u op kunt aangeven of u na de dienst koffie komt drinken in De Ark. U mag dit ook doorgeven bij aanmelding van uw komst naar de kerkdienst. Ook als u thuis meegeluisterd  heeft kunt u komen hoor. Wel even voor de zondag melden bij de scriba. Zo gewenst kunt u dan ook thuis opgehaald  worden. Op deze wijze willen we de ontmoeting, het praatje met elkaar, juist in deze decembermaand mogelijk maken.

Inmiddels zijn we hier al mee gestart en….. het is echt heel positief ervaren.

U wordt van harte uitgenodigd ook eens een keer naar deze koffieontmoeting te komen, na de ochtenddienst.