VakantieBijbelClub – 18 en 19 oktober a.s..

Hoi! De Vakantie Bijbel Club komt er weer aan! En wel in de herfstvakantie, op maandag 18 en dinsdag 19 oktober!

Iedereen van 4 t/m 12 jaar is welkom in de ochtenden (van 9.45-12.30u) op het IKC de Vaart, Beverlanderhof 28 in Ter Aar.

Er wordt een Bijbelverhaal vertelt, geknutseld, er zijn diverse spellen en er is nog veel meer! Het thema dit jaar is: “Duik erin!”.

Op maandagavond (van 19.00-21.30u) zijn alle tieners van 12 t/m 16 jaar welkom! Dit jaar zal het spel Levend Stratego gedaan worden en sluiten we af met een broodje hamburger! Je bent van harte welkom!

We hopen je te zien!

Voor vragen: Vbclub.TerAar@gmail.com

 

Afsluiting Vakantie Bijbel Club 2021.

Wat is er mooier dan de Vakantie Bijbel Club af sluiten in de kerk!?

Op D.V. zondag 24 oktober zal dominee Bakelaar in zijn preek aansluiten bij het thema van de Vakantie Bijbel Club. We gebruiken hiervoor het thema van de HGJB: Duik erin! Vorig jaar is de Vakantie Bijbel Club vanwege COVID 19 niet doorgegaan. Daarom gebruiken we nu alsnog het thema van 2020. We proberen jullie middels de keuze van de liederen in de dienst en het tonen van een filmpje een goede indruk te geven van de Vakantie Bijbel Club. Dorien Esveld zal deze dienst ook enkele liederen begeleiden op de piano.  Er is deze zondag  geen kindernevendienst. Heeft iedereen al zin om met jong en oud in deze dienst te duiken? Er is genoeg te ontdekken en ervaren?! Het wordt vast spetterend!

Een hartelijke groet,

Leiding Vakantie Bijbel Club voor kinderen en jongeren.

 

Vul een zoekwoord in en druk enter