(Donderdag 11 maart 2021)

Nieuwsbrief over de samenkomsten in de Hervormde kerk van Ter Aar.

Kerkdiensten nog beperkt toegankelijk

Er komen steeds meer versoepelingen rond de corona pandemie maar het kerkbezoek kent nog wel beperkingen.  Het is daarbij verplicht je vooraf aan te melden. Daarom aanmelden als u een kerkdienst wilt bezoeken. Zowel voor de morgen- als de avonddiensten. Dit aanmelden kan ( liefst uiterlijk op de vrijdag voor de dienst) door een mail te sturen naar: scribaat@hervormdegemeenteteraar.nl of de scriba te bellen op tel.nr. 0172-602253.  Geef daarbij uw voorkeur aan voor de ochtend- of avonddienst.

Bij meer dan de toegestane aantal aanmeldingen per dienst moeten wij gemeenteleden teleurstellen en zullen zij de daaropvolgende zondag als eersten in aanmerking komen om de dienst te bezoeken. Voorlopig  ontvangt u altijd een bericht of uw  aanmelding wel of niet wordt gehonoreerd voor de ochtend of de avond.

Online kerkdiensten

Via deze site www.hervormdegemeenteteraar.nl. kunt u buttons aanklikken van Kerkomroep of You Tube.  Via beide verbindingen kunt u live meeluisteren en/of  meekijken. Na de gehouden dienst kunt u de uitzending op De Kerkomroep direct terugluisteren. Bij de  uitgezonden dienst via You Tube  kan dat via de site van de kerk pas de volgende dag.  Voor eerder terugkijken moet u naar de internetsite van  You Tube en dan zoeken op: live stream NH kerk Ter Aar.

De Kindernevendienst worden weer gehouden zoals voorheen.

Namens de kerkenraad,

Piet Roos