(Geplaatst dinsdag 27 september 2021)

HERVORMDE GEMEENTE

TER AAR

Bezoek kerkdiensten

Sinds afgelopen zondag zijn de versoepelingen van de coronamaatregelen ingegaan. Dat betekend dat alle plaatsen weer beschikbaar zijn. Omdat bij kerken geen coronacheck bij binnenkomst plaats zal vinden is er wel het advies elkaar de ruimte te geven en gepaste afstand te houden met de andere kerkgangers. Ter herinnering hieraan blijven de groene smileys nog even hangen. Ook hopen wij dat de voorste banken gebruikt blijven worden. Bezoekers worden niet meer geregistreerd en er is geen begeleiding meer van de koster bij binnenkomst en bij het verlaten van de kerk. Alle paden mogen weer gebruikt worden. Ook hier wel met de regel:  geef elkaar de ruimte!

De collectes blijven tot nader bericht alleen bij de uitgang. Ook wachten we nog even om elkaar de hand te schudden. Een uitzondering hierop is de handdruk van de ouderling van dienst onder de kansel aan de voorganger. Zo komen we stap voor stap steeds dichterbij, zoals we noemen, het “oude normaal”.  Laten we daar met zijn allen naar uitzien en ons voor inzetten. Goede diensten gewenst.