Senioren vakantie.

Seniorenvakantie

Mogen wij ons even voorstellen,

we zijn een groep mensen die vanuit een christelijke achtergrond complete vakanties organiseren voor senioren die opzien tegen het zelf organiseren van een vakantie of niet graag alleen op vakantie gaan. Deze seniorenvakantie is een compleet georganiseerde vakantie van 1 week voor senioren naar een plaats in Nederland waar we in een hotel verblijven. Er zijn ca. 40 deelnemers. Gedurende de week worden 2 dagtochten georganiseerd.

Overdag en  ’s avonds kunt u genieten van een gevarieerd programma. Daarnaast is er genoeg tijd om elkaar te ontmoeten, te kletsen en spelletjes te doen. Maaltijden en koffie en thee zijn inbegrepen. Mocht u een dieet volgen dan wordt daar rekening mee gehouden.

Dit jaar gaan we van zaterdag 3 juni tot en met 10 juni naar Hotel Het Landhuis in Oldenzaal. Het hotel is vlakbij het gezellige centrum van Oldenzaal. Dit familiehotel staat bekend om zijn gastvrijheid en er is ook een mooie wellness waar u gebruik van kunt maken.  Na de vakantie organiseren we nog een reünie in oktober.

Bent u mobiel en lijkt het u leuk om met ons mee te gaan, evt. samen met een vriend, vriendin of familielid, dan kunt u zich opgeven bij:

Corrie Eikelenboom, tel: 06-42453061, Hilda de Heer, tel: 06-51569645.

U kunt ons ook gerust bellen voor meer informatie.

 

Hartelijke groeten van het “Seniorenvakantieteam Boskoop en omstreken”

 

Vul een zoekwoord in en druk enter