VakantieBijbelClub (Terugblik)

Beste gemeente,

Maandag 24 en dinsdag 25 oktober, in de herfstvakantie, heeft de Vakantie Bijbel Club mogen plaatsvinden in het IKC de Vaart in Ter Aar.

Veel kinderen (in totaal 77) hebben geknutseld, spelletjes gedaan, gezongen en hebben over Jezus mogen horen. Het Bijbelverhaal van de zieke man die door 4 vrienden door het dak bij Jezus werd gebracht werd verteld en het Bijbelverhaal ‘Laat de kinderen tot Mij komen’. Het thema ‘Alles Andersom’ kwam naar voren door deze Bijbelverhalen waarin wij, mensen, soms anders denken en verwachten dan God ons laat zien. Hoe belangrijk te weten dat je als kind meetelt!
Het waren fijne dagen waarin we veel blije gezichten hebben gezien. De kinderen gingen op dinsdag met een gevulde buik naar huis en kregen nog een knutselboekje met foto en een cd mee.

Ook de maandagavond werd door tieners bezocht en het spel Hunted werd gedaan in de wijk bij IKC de Vaart. De tieners moesten kisten zoeken waarin een opdracht zat, terwijl er op hen werd gejaagd. Er werd een link gemaakt naar het Bijbelverhaal van Paulus, het op de vlucht zijn omdat je gelooft en de vraag hoe vrij wij zijn om te geloven in Nederland. Als afsluiting hebben de tieners een broodje knakworst gekregen en is er nog gezellig nagepraat.

Zondag 30 oktober is er een mooie afsluitdienst geweest in de Hervormde kerk in Ter Aar met een terugblik op de Vakantie Bijbel Club. Ook werd het filmpje laten zien met een korte terugblik van de 2 dagen, zie de volgende link: https://www.magisto.com/int/video/akMBYkYLQTQ1WRBiCzE?l=vsm&o=a&c=w

Blij en dankbaar zijn we voor het team die dit alles mogelijk heeft gemaakt voor de kinderen uit Ter Aar en omliggende plaatsen, en ook dankbaar voor alle kerken die hebben bijgedragen en posters hebben opgehangen en/of verstuurd en voor gebed. Hartelijk dank daarvoor!

Met vriendelijke groet,

Alle medewerkers en het bestuur van de Vakantie Bijbel Club Ter Aar