Zaterdag 7 augustus is er wederom – ‘Spulletjesmarkt’.

De SPULLETJESMARKT  van zaterdag 24 juli heeft opgebracht het prachtige bedrag van:

1156,– EURO !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerst komende ‘Spulletjesmarkt’ is op: ZATERDAG  7 augustus.!!

De daaropvolgende markten zijn op de zaterdagen:  21 aug.   – en 4 september.

Aanvang: 9.30 uur.

Graag tot ziens op één of meerdere van deze dagen.

Echt een AANRADER!!

( Voor meer foto’s, genomen door Karel Snijders, zie ‘Foto’s‘ op de website)

 

*****

 

Hieronder info over de eerder gehouden markten!

 

SPULLETJESMARKT zaterdag 10 juli 2021.        

 

 De weersvoorspellingen voor deze dag waren niet zo gunstig (80 % kans op regen!!). Gezien deze vooruitzichten was er met het opzetten van het materiaal rekening gehouden, mocht het gaan regenen, om zó mogelijk enigszins de regen het hoofd te kunnen bieden. Maar gelukkig is alles meegevallen en was het heerlijk kuieren, bij een aangename temperatuur, tussen de op het terrein uitgestalde goederen.

 

Ook nu zag er alles weer gezellig en verzorgd uit. Het assortiment was wederom flink uitgebreid met als grote  blikvangers een antieke ‘karnton’ en een tweetal houten ‘kaaskuipen’. Ook was de markt een attractie rijker en wel een heuse ‘PANNENKOEKENKRAAM’!!!  De baklucht verspreidde zich al gauw over het terrein en maakt bij velen al snel de smaakpapillen los. Wat natuurlijk resulteerde, onder het genot van een kopje koffie, in het nuttigen van een pannenkoek.

 

Dit alles met elkaar, mede ook door de grote belangstelling, bracht het de nodige gezelligheid te weeg. Voor de organisatie en de vrijwilligers een mooie opsteker. Zo ook het financiële resultaat. Deze dag heeft het prachtige bedrag van

 € 1006,75 opgebracht!!

  ****************

SPULLETJESMARKT.   

 

Zaterdag 3 juli was er weer de ‘Spulletjesmarkt’ en de waren breed uitgestald en gereed om de nodige bezoekers te ontvangen. Maar helaas, ondanks een nieuwe kraam met een fraaie uitstalling aan sieraden, horloges en klokken ten spijt, was de belangstelling dit keer wat minder. Dit kwam ook tot uiting aan het einde van de middag. De omzet viel n.l.  ietwat tegen en heeft de markt deze dag

€ 392, — opgebracht!

Dit brengt het totaal op: €3994,– !!

De eerst komende ‘Spulletjesmarkt’ is op: ZATERDAG 10 JULI!!

De daaropvolgende markten zijn op de zaterdagen: 24 juli, 7 en 21 aug.   – en 4 september.

Aanvang: 9.30 uur.

Graag tot ziens op één of meerdere van deze dagen.

Echt een AANRADER!!

( Voor de betreffende foto’s, genomen door Karel Snijders, zie de website)

 

*****

De op 26 juni gehouden  SPULLETJESMARKT  heeft wederom een mooi bedrag opgeleverd en wel :

€ 631,– 

Dit brengt het geheel nu op:

€ 3602,– !!!

Zaterdag 3 juli  is er wederom ‘MARKT’, van 9.30 uur t/m 15.30 uur en kunt u/jij leuke aankopen doen tegen ook een leuk prijsje.

Dit alles voor het goede doel.

 

*****

 

SPULLETJESMARKT.   

Het mocht weer!!!

 Op zaterdag 15 mei was het eindelijk zover ‘opening van de eerste Spulletjesmarkt’. Dit jaar, evenals vorig jaar, vanaf het terrein vóór ‘DE ARK’. En dit alles gebeurde onder bijzonder fraaie weersomstandigheden.

Op het buitenterrein waren een  vijf- tal kramen, ruim geplaatst, met een behoorlijk diversietijd  aan leuke spullen. De o

 

pstelling was zodanig dat bezoekers er veilig  en volgens de coronarichtlijnen rustig konden rondkijken en hun aankopen doen.

Het was duidelijk dat veel getrouwe bezoekers hiernaar uitgekeken hadden gezien de belangstelling die er was, zeker in de ochtend. Veel auto’s geparkeerd rondom de kerk. Het bracht weer een beetje het ‘oude vertrouwde beeld terug van vroegere tijden‘ .

Dit beeld was ook terug te zien in de befaamde ‘Koffiehoek’. Diverse bezoekers(ters) vonden daar een plekje en werden er natuurlijk, na lange tijd van ontbering, de nodige wetenswaardigheden uitgewisseld. Prachtig om te zien dat de mensen daar weer zo van genoten en te kennen gaven dit, de afgelopen tijd,  zó gemist te hebben.

Gedurende de 4 weken die nu verstreken zijn, zijn er ná deze eerste activiteit nog twee ‘Spulletjesmarkten’ geweest. Was het aanbod, bij de aanloop, niet zo uitgebreid in de daarop volgende ‘opzetten’ was daar geen sprake van. Er waren meerdere kraampjes geplaatst wat de mogelijkheid gaf tot het etaleren van een groter assortiment zoals stalletjes met meer curiosa, keramiek, muziekapparatuur en speelgoed’. Op het openterrein vóór ‘de Ark’ wat meubilair en als blikvanger een mooie antieke lamp. Binnen, in het ‘Ark – gebouw’, was het een waar rustoord. Daar kon men op zijn of haar gemak rustig opzoek gaan naar boeken – CD’s –en LP’s. Al deze uitgestalde goederen waren voor een ieder te koop tegen hele redelijke prijzen.

Over belangstelling, waarin het weer ook meespeelde, had men niet te klagen. Mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen zagen nu mogelijkheden om even, met hulp, dit uitstapje te maken. Zelfs groepen wielrijders, die hun wekelijkse rondje reden maakten hun schoenklemmen los en schoven aan voor een kopje koffie. Genoten , evenals de overige bezoekers, ook van de diverse, door de thuis bakkers, gebakken koeksoorten. Kortom het was al die keren  een gezellig en fleurig geheel.

De geleverde inspanningen waren, tot de tevredenheid van de medewerkers ook lonend. In totaal, over de gehouden markten, werd n.l. het mooie bedrag van

€ 2402,– ontvangen.

Gezien de belangstelling en niet onbelangrijk het bedrag wat het geheel nu opgebracht heeft is het mooi dat Karel – en It Snijders, Magda – en Arie Cats dit initiatief genomen hebben. Zij willen hier, met de vrijwilligers, graag mee doorgaan. De eerst komende ‘Spulletjesmarkt’ is op: ZATERDAG 19 JUNI!!

De daaropvolgende markten zijn op de zaterdagen: 26 juni,  3 – 10 – en 24 juli, 7 en 21 aug.   – en 4 september.

Graag tot ziens op één of meerdere van deze dagen.

Een AANRADER!!

( Voor de betreffende foto’s, genomen door Karel Snijders, zie de website)

Vul een zoekwoord in en druk enter