Zaterdag 15 mei – Opening ‘Snuffelmarkt’.

SPULLETJESMARKTEN 2021.   

Het mag weer!!!

Open op 15 mei met een beperkt aantal kramen!!

 

Veel mensen kijken er al lange tijd naar uit en nu gaan we dan ook eindelijk op 15 mei vanaf half tien tot ’s middags een uur of twee-drie  een voorzichtige start maken met de verkopingen vanaf het terrein bij DE ARK.

Het plan is om  op het buitenterrein te beginnen met een klein aantal kramen met leuke en bijzondere spullen die zodanig opgesteld worden dat bezoekers er veilig  (volgens de algemene richtlijnen) en rustig kunnen rondkijken en ook, als het even kan, aankopen kunnen doen. 

Naarmate de landelijke situatie gaat verbeteren gaan we daar natuurlijk op inspelen. Door op de duur  een groter assortiment spullen uit te stallen,  want de opslag puilt onderhand aardig uit.

Wat ook altijd belangrijk was, was de koffiehoek,   die gaan we nu tussen De Ark en de pastorie opstellen.   Het zou fijn zijn als er door min of meer gedwongen vrijwilligers weer wat baksels aangevoerd zouden kunnen worden, want koffie en thee zonder iets er bij is ook niet zo gezellig.   Met de boekenverkoop  wilde we nog even de situatie afwachten maar de bedoeling is wel om als het even kan deze ook weer zo snel mogelijk op te stellen.

 

Karel en Iet

Vul een zoekwoord in en druk enter