BIJBELKRING

Met het boekje “De hemel dichterbij”,  geschreven door Dr. P.J. Visser, is het de bedoeling dit seizoen, als Bijbellezing/studie verder te gaan. Overdenkingen met het oog op de eeuwigheid worden erin gegeven. Bij de open Bijbel hopen wij hier over in kringverband met elkaar na te denken en te spreken.

Wij doen dit één keer per maand op een dinsdagavond. De eerste avond van dit seizoen is inmiddels geweest. De datum voor de komende maand zal in Het Kerkblad  worden gemeld. In  “de Ark” komen wij dan bijeen om 20.00 uur tot plm. 21.30 uur, met koffie of thee halverwege de avond.

Wie aan wil haken is van harte welkom. U kunt mij bellen op onderstaand nummer voor alvast een fotokopie van het te bespreken hoofdstuk. Wij hopen ook nu weer op gezegende avonden met elkaar.

Herman Vijlbrief, Tel: 0172-603458