Herv. Vrouwen Dienst (HVD)

DE HERVORMDE VROUWENDIENST (HVD)

 

De HVD bestaat uit een team van enthousiaste dames, dat met elkaar zorg draagt voor een bezoekje: na geboorte van een baby bij een gezin in onze gemeente, aan nieuw in-gekomenen in de gemeente, bij recepties van huwelijk of huwelijksjubileum en bij ziekte of condoleance.

Indien zij hier op prijs stellen, worden gemeenteleden van 70 jaar en ouder regelmatig door een medewerkster van de Hervormde Vrouwendienst bezocht. Tegen de Kerstdagen wordt deze gemeenteleden een attentie aangeboden, evenals de zieken op dat moment in de gemeente.

In het voorjaar organiseert de HVD een contactmiddag voor ouderen, waarop ze elkaar kunnen ontmoeten. De HVD zorgt voor de invulling van de middag en de drankjes en hapjes. Hopelijk kan dit komend seizoen weer doorgaan.

Bovendien zorgen de dames van de HVD dat de kerk twee keer per jaar wordt schoongemaakt en het koper wordt gepoetst. Aan het eind van het winterseizoen hebben de dames met elkaar een gezellige avond in de Ark.

Contactpersonen:

Marian Klerkx-Aberson, voorzitter, tel. 60 20 23

Cora Soede-Roodenburg, secretaris, tel. 60 48 44

*****

(Geplaatst 5 april 2024)

Hierbij nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse contactmiddag van de HVD op 17 april a.s. , in ‘de Ark’.

Onze gast is Karel Snijders. Hij zal ons weer mooie dia’s van de natuur laten zien. We sluiten deze middag af met een broodmaaltijd. We beginnen deze middag om 15.00 uur.

U kunt zich opgeven bij Annie Hoogenes

tel. 06-20156224.

Tot 17 april.

Bestuur van de HVD.

 

 

Vul een zoekwoord in en druk enter