Vanaf maandag 3 mei j.l.,  houdt de vrouwenvereniging “Ora et Labora”, om de 14 dagen, ’s middags weer haar bijeenkomsten van: 14.00-16.00 uur, in de Ark.

Nieuwe leden zijn van harte welkom!

De eerstvolgende bijeenkomst is: maandag 31 mei 2021.

Aanmelden: W. Esveld, tel.nr: 0172-605073.

 

Vriendelijke groeten, Wil Esveld.

–oo0oo–

 

 

Eenmaal in de twee weken op maandagmiddag (van 14.00 – 16.00 uur) komen de leden van de vrouwenvereniging bijeen in “De Ark”, voor ontmoeting en gezelligheid. Maar ook om samen te zingen, te bidden en te luisteren naar een Schriftlezing en meditatie.

Na de koffiepauze, met een traktatie door een van de leden verzorgd, wordt er de gelegenheid geboden om te gaan handwerken.

Zo worden er lapjes gebreid door de leden, die uiteindelijk een deken gaan vormen. Deze dekens vinden hun weg naar onze medemensen in  arme landen, meestal via een christelijke hulporganisatie.

 

Ook het kaarten maken is favoriet en veel dames zijn bedreven in het maken van ware kunstwerkjes, waarbij telkens nieuwe technieken worden uitgeprobeerd.

Soms wordt er voorgelezen uit een boek, een Bijbelse quiz gehouden of er wordt op een andere wijze een creatieve invulling aan de avond gegeven.

Traditioneel wordt in de maand december een avond met kerstmaaltijd en kerstviering verzorgd, waarbij ook andere gemeenteleden hartelijk welkom zijn.

 

Veel leden zijn al jaren lang trouw lid van deze vereniging. Wel hopen we dat we een aantal nieuwe gasten mogen verwelkomen die na een paar kennismakingsavonden besluiten lid te worden. Immers, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Aarzelt u dus niet, kom gerust eens een avond kijken!

 

Voor verdere informatie kunt u terecht bij:

 Secretaris: Mw. W. Esveld – Visser. Kerkweg 12, Tel.: 605073.

Vul een zoekwoord in en druk enter