CATECHISATIE SEIZOEN 2023-2024.

 

Catechese 12-14,

Leer en Leef

Zit je in de onderbouw van de middelbare school dan is deze catechese groep echt iets voor jou. Op woensdagavond komen we tussen 19.00 en 19.50 uur bij elkaar in de Ark. We lezen met elkaar een stukje uit de bijbel, praten samen en spelen soms een spel. Thema’s die dit seizoen aan de orde komen zijn; de bijbel, God dienen, Jezus en relaties. 

We starten op woensdag 20 september, ik kijk naar jullie komst uit!

 

 

Catechese 15 plus, Leer en Leef

Ga je dit jaar voor het eerst of opnieuw naar de bovenbouw van de middelbare school, dan wil ik je van harte uitnodigen om mee te doen met de catechese. Dit seizoen spreken we verder over; geloven, de Heilige Geest, de bijbel en de laatste dingen. Wil je hier meer over leren kom dan op woensdagavond tussen 20.00 en 20.50 uur naar de Ark. De eerste bijeenkomst is woensdag 20 september. 

 

Catechese 18 plus, Aan het woord komen. 

Ben je 18 jaar of ouder en heb je zin in om samen met leeftijdsgenoten de bijbel te openen, weet je welkom. We gaan tot de kerst met elkaar luisteren en kijken naar de verhalen over Jezus. Hoe lees je die? Wat zie je gebeuren? Wat zegt het jou? Na de kerst verleggen we de aandacht een klein beetje en gaan we bezig met de voorbereiding op de openbare geloofsbelijdenis. Als je denkt ‘daar wil ik wel mee bezig zijn’ sluit je dan aan. We komen twee wekelijks bij elkaar op donderdagavond en beginnen op 21 september om 20.15 uur in de Ark.

   

20-45 Geloven in het leven

Ben je tussen de 20 en de 45 jaar en heb je zin om mee te doen met onze groep, dan ben je van harte welkom. Geloven kan soms best eenzaam zijn op de plek waar je leeft en werkt. We hebben elkaar nodig om het vol te houden, de rijkdom en de vreugde van het evangelie te ervaren.

We zoeken elkaar op om samen te eten, te praten over een thema of bijbel gedeelte en te bidden. Heb je belangstelling laat het dan weten. Meld je aan bij de dominee.

 

Voor meer informatie:

bel telf. no. 0172 – 576527

of

mail: predikant@hervormdegemeenteteraar.nl

Vul een zoekwoord in en druk enter