AAROMROEP en ZOEKLICHT.

De medewerkers van ‘De Aaromroep’ zorgen wekelijks voor de uitzending van de kerkdiensten. Daarnaast is er iedere woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur het verzoekplatenprogramma ‘Zoeklicht’. Aanvragen hiervoor kunnen worden ingediend via de formulieren, welke in het portaal van de kerk zijn te vinden, of telefonisch 0172-603161 of via de mail: zoeklicht@hervormdegemeenteteraar.nl

De wekelijkse kerkdiensten en het verzoekplatenprogramma “ Zoeklicht” zijn  ook te beluisteren via www.kerkomroep.nl.  De kerkdiensten zijn ook via YouTube te volgen. U kunt direct tijdens de dienst meeluisteren of meekijken, maar u kunt ook een uitgezonden dienst of programma later nog beluisteren of bekijken via de site van de kerk.

Ontmoetingsmiddag Aaromroep.

De jaarlijkse ontmoetingsmiddag van de Aaromroep zal gehouden worden op zaterdag 15 oktober. Dit jaar ontvangen wij als gast mevr. Betsie van Hameren van de Historische Vereniging die samen met Karel Snijders oude beelden van Ter Aar zal laten zien en er over zal vertellen.  Natuurlijk kunnen we ook onder het genot van koffie en wat lekkers elkaar persoonlijk ontmoeten, gaan we met elkaar zingen, doen we een leuke quiz en willen we ook dit jaar de middag afsluiten met een broodmaaltijd. De aanvang van de middag is 15.00 uur. De bij ons bekende luisteraars/kijkers hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Als u ook een luisteraar of kijker bent van De Aaromroep, maar bij ons niet bekend of u vindt het gewoon leuk om te komen dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.