CATECHISATIE SEIZOEN 2021-2022

Leer & Leef 12-15.

Zit je in de eerste klassen van de middelbare school of ben je tussen de 12 en de 15, dan wil ik je van harte uitnodigen naar de catechese te komen.

Iedere week zullen we op woensdagavond een klein uurtje, tussen 19.00 uur en 19.50, bij elkaar komen in de Ark. Samen spreken we over God die een Vader voor je wil zijn, over de kerkdienst die soms best wel lastig is misschien. Natuurlijk is er ruimte om je eigen vragen te stellen want geloven is iets wat je mag en kunt leren.

De eerste bijeenkomst is:

woensdag 22 september, 19.00 uur in de Ark.

Daarna volgen tot de Kerst; 29 september, 6, 13 en 27 oktober, 10, 17, 24 november en 1 en 8 december.

Ds. W.H. Hendriks

Crosspro 16+, Leer & Leef 16-20

Dit seizoen willen we de crosspro en de catechese samenvoegen. Dit doen we op zondagavond. Ben je tussen de 16 en de 20 jaar, dan  ben je van harte welkom. Om de week ontmoeten we elkaar in De Ark. In deze ontmoeting is er ruimte voor eigen vragen en thema’s. Weet je even niets, dan vragen Geloof, de Heilige Geest en de Bijbel onze aandacht en dat alles in een ontspannen sfeer.

Teun Spies, Willart Molenaar en ds. W. Hendriks zullen deze avonden samen vorm geven. De eerste bijeenkomst, waarop we met elkaar kennismaken en samen zullen eten, vindt plaats op

zaterdag 25 september om 18.00 uur bij Teun Spies aan de Kerkweg 73.

Noteer ook alvast de andere data tot de kerst:

10 oktober, 24 oktober, 7 november, 21 november, 5 december* en 19 december.

*Omdat velen van ons op de vijfde december hoog bezoek verwachten, wijken we die keer waarschijnlijk uit naar de zaterdag 4 december.

Heb je interesse en wil je graag meer weten, kun je altijd contact opnemen met dominee Hendriks.

Voor meer informatie:

bel telf. no. 0172 – 576527