Jezus in jouw leven!

Hallo Allemaal,

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Kimberley Oliemans, 23 jaar en ik woon in Nieuwkoop. Dit jaar is mij gevraagd of ik de catechisatie wil gaan geven. Ik heb vorig jaar voor het eerst leiding gegeven bij de Youth Alpha cursus in Bodegraven, dit vind ik ontzettend gaaf om te doen. Catechisatie leek me toch wel iets anders, maar ik heb wel het verlangen om iets voor de jeugd van onze gemeente te doen. Jezus heeft mij laten zien dat Hij de catechisatie op mijn pad heeft gebracht. En als je ergens om vraagt en je krijgt het zo in je handen geschoven, moet je het ook met beide handen aanpakken.

Ik wil het Imago van de catechisatie veranderen, regels uit je hoofd leren en het gewenste antwoord geven zijn niet de belangrijkste dingen, het gaat erom  dat het vanuit je hart komt! Hoe is jouw relatie met Jezus? Praat je weleens met Hem, vraag je Hem of Hij je wil laten zien wat je moet doen? En de Heilige Geest, ja dat is een soort van… nou ja, best lastig eigenlijk.

Aan de hand van de 20 catechisatie avonden hoop ik dat ik jullie dichterbij Jezus kan brengen en het leven met Hem praktischer voor jullie kan maken.

 

Donderdag 20 september is de eerste avond, in de Ark   (Aardamseweg 8 Ter Aar).

 

19:30 uur:     12 tot en met 15 jaar

en

20:30 uur:    16 tot en met 22 jaar in de Ark (Aardamseweg 8 Ter Aar).

 

Als het goed is hebben alle jongeren een persoonlijke uitnodiging gehad, zo niet dat ben je hierbij van harte uitgenodigd om 20 september te komen en zelf te ervaren hoe gaaf een leven met Jezus is!

Kimberley Oliemans

Voor vragen, mail, app of bel me!

Kim.db@hotmail.com 0613403534

 

Vul een zoekwoord in en druk enter