TERUGBLIK – VakantieBijbelClub.

Beste gemeente,

 

Vorige week maandag en dinsdag  (18 -en 19 oktober) in de herfstvakantie, heeft de Vakantie Bijbel Club mogen plaatsvinden in het nieuwe IKC van Ter Aar.

Het waren fijne, geslaagde ochtenden waar veel kinderen op af kwamen en ook de tieneravond was druk bezocht.

Aan de hand van het thema Duik erin’ is er verteld over het Bijbelverhaal van ‘Naäman’ en ‘Mozes’. De kinderen hebben een mooi knutselwerkje gemaakt, gezongen en spelletjes gedaan. Als afsluiting werd er patat gegeten en alle kinderen kregen een boekje met mooie tekeningen, een cd en een duikbril mee naar huis.

 

De tieneravond stond in het teken van levend ‘Stratego’. We hebben het gehad over welke rol je in het leven kan hebben, of God een rol speelt in je leven. Daarnaast ontmoeting in het ‘Argonnepark’ en afsluiting middels een broodje hamburger. Aan twee tieners hebben we een Bijbel mogen uitdelen omdat ze deze graag wilden.

 

 

 

 

Zondag 24 oktober is er een mooie afsluitdienst geweest in de Hervormde kerk in Ter Aar met een terugblik op de Vakantie Bijbel Club.

 

 

 

 

 

 

 

We zijn dankbaar dat er zoveel kinderen mochten komen vanuit Ter Aar, maar ook vanuit omliggende gemeenten en dat we zo samen Christen mogen zijn en mogen uitdragen in wie wij geloven. Daarom willen we ook u bedanken voor uw bijdrage, pr en gebed.

 

Met vriendelijke groet,

 

Alle teamleden en het bestuur van de Vakantie Bijbel Club Ter Aar

 

Sylvia den Bleker, Judith Waterman, Lucinda van Harten.

 

MEER FOTO’S BEDEKIJKEN? Zie de rubriek:  ‘ FOTO’S 

Vul een zoekwoord in en druk enter